Incompany workshops

MAAK UW K

E

U
ZE

 • Workshop fotografie voor het beeldscherm

  Iedere organisatie maakt gebruik van beeldschermcommunicatie: internet, social media, digital signage (narrowcasting). Het uiteindelijke resultaat wordt echter voor een heel groot deel bepaald door de kwaliteit van de beeldcontent. In deze incompany digitectuur workshop leert u de basisprincipes van beeldvorming en gaat u onderleiding van ervaren fotograaf Ruben van Vliet als team aan de slag om zelf betere foto's te maken met uw eigen camera en/of mobiele telefoon.

  Workshop digitectuurinspiratie

  Deze workshop is de incompany variant van de maandelijkse digitectuur inspiratietraining. Deze workshop behandelt de digitectuurfilosofie en inspireert u met specifieke mogelijkheden voor uw organisatie. Deze workshop is ideaal wanneer u aan het begin staat van een verbouwing, nieuwbouw of organisatieverandering. 

  Workshop RFID 3.0

  RFID (Radio-frequency identification) is een beproefde technologie om van een afstand informatie te detecteren. Nieuwe ontwikkelingen maken nieuwe logistieke- en belevenisconcepten mogelijk. In deze 3.0 workshop verkennen we uw vraagstuk en vertalen dit met u naar de mogelijkheden van nieuwe RFID technologie.